Workshop Mondzorg Middenmeer

Workshop Mondzorg Middenmeer

Van Mondzorg Middenmeer kreeg ik een hele mooie aanvraag. Ze wilden bezegelen dat ze al zoveel jaren een heel mooi bedrijf hebben en dat ze daar ook echt bewust van zijn. Met dat bewustzijn zijn we ook met zijn allen van start gegaan. 

Eerst heb ik ze geïnspireerd met mijn verhaal, dat had ook wel diepe indruk op ze gemaakt. Uiteindelijk zijn ze los gegaan op het doek, zijn ze gaan tekenen. Wederom heb ik dat doek meegenomen naar mijn atelier, en ook hier heb ik weer ongeveer vier weken aan dat doek gewerkt.

Het is een prachtig en ook heel intensief werk geworden, waarbij dat er ook vanaf spat. Elk kunstwerk is wat dat betreft weer helemaal op zichzelf staand. Er is geen één hetzelfde. Hier heb ik dat ook weer heel sterk ervaren. Daar waar ik bij Infomedics veel meer de rust kon behouden spatte bij Mondzorg Middenmeer de energie er vanaf en was het een hele andere dynamiek. En beide hebben natuurlijk hun waarde, en het was wederom een heel mooi project.

En Project Mondzorg Middenmeer loopt nog steeds want er zijn nog steeds half tekeningen aanwezig daar in het pand op de praktijk. En die worden dagelijks nog verspreid. Dus dat is heel mooi en hartverwarmend.