India

De komende 3 maanden reis ik door India om onder alle kinderen van de wereld mijn wens te verspreiden ❤️

Dit doe ik door de mooiste plekken te bezoeken en samen met heel veel mensen kunst te maken en onvoorwaardelijk te geven. Het allermooiste is; ook jij kunt me daarbij helpen!

In de afgelopen jaren heb ik al duizenden kinderen blij mogen maken met halve tekeningen die ze vervolgens af hebben gemaakt en als ze willen .... kado hebben gegeven aan iemand anders. De zuivere energie die vrij komt als we dat doen, creëren vanuit ons hart en delen, is zo waardevol om te delen, dat ik er mijn levens missie van heb gemaakt .

Als jij mijn platform een warm hart toedraagt ... vraag ik je bij deze om mij te ondersteunen door middel van een aankoop van een kunstwerk uit de 'alle kinderen van de wereld'-serie of een vrijwillige donatie te doen via Gofundme.

De serie 'alle kinderen van de wereld' in mijn webshop bestaat uit prachtige unieke artworks, shirts, hoodies en tote bags: vol liefde en energie! Een serie kunstwerken met steeds dezelfde omtrek maar met telkens een andere invulling waardoor elk kind van de wereld zijn eigen energie heeft. Elk kind van de wereld staat met deze serie symbool voor een ieder van ons. Een ieder die ik vanuit het diepst van mijn hart alle liefde en vrijheid wens wat ik ook voor mezelf wens. Voor iedere bestelling die gedaan wordt via de webshop geef ik in India halve tekeningen weg.

Mijn reis door dit prachtige land deel ik met veel liefde in mijn stories op Instagram. Vergeet me ook zeker niet daar te volgen! 

Help jij mee mijn wens te verspreiden? Zo gaan we heel veel mensen een stukje gelukkiger maken en de wereld een stukje mooier 🙏🏼

 

Help jij mee mijn wens te verspreiden?