SDWESMM

SDWESMM

Samen De Wereld Een Stukje Mooier Maken. Dat is waar Boxie voor staat.

Een aantal jaar geleden bedacht ik samen met een aantal vrienden een concept om kinderen te laten zien dat creativiteit en mooie kunst de wereld een stukje mooier kan maken. De onbevangenheid en creativiteit die te vinden is in de kunst die kinderen maken, wordt altijd enorm gewaardeerd. Niet alleen door andere kinderen, maar ook door volwassenen. Om juist die creativiteit bij kinderen te stimuleren, zorg ik ervoor dat deze kinderen met creatieve middelen aan de slag kunnen om de wereld een stukje mooier te maken. Zo ga ik samen met kinderen aan de slag om te kijken wat zij zien en maken en stimuleer ik de kinderen om hun kunstwerken te geven aan iemand.

Achter de gedachte van mijn werk en motto, schuilt meer dan alleen creativiteit. Door onvoorwaardelijk aan elkaar te geven, samen met elkaar aan de slag te gaan en te delen, wordt er aan kinderen ook educatief veel bijgeleerd. Door kunstwerken op te sturen naar mij via (online of offline), kunnen deze nog verder verspreid worden, zodat de wereld een stukje mooier wordt.