>>shop<<

Boxie1970

Boxie1970 is het merk dat kunstenaar Boxie gebruikt om zijn wens te verspreiden.

Hij wil namelijk iedereen op deze wereld de zuivere energie laten ervaren die vrijkomt, wanneer je de tekening, die samen met Boxie vanuit het hart is gemaakt, kado geeft aan een ander.

Door samen te creëren en weg te geven, verspreidt Boxie zijn wens.

>>lees hier meer over boxie<<

Laatste nieuws

 • Boxie T-shirts

  Heb jij de nieuwste items in mijn shop al gezien? Je kunt nu namelijk ook t-shirts in mijn shop kopen, doordat ik ze zelf maak is elk exemplaar uniek! En je krijgt daar natuurlijk een paar tekeningen bij om af te maken en weg te geven.

  >>naar de shop<<

 • Nieuwe kunstwerken

  De afgelopen maanden heb ik een atelier gehuurd in hartje Amsterdam. Geïnspireerd geraakt door wat er om mee heen gebeurde heb ik mijn nieuwe werken gemaakt.
  De doeken zijn 200 x 200 cm.

  >>bekijk kunst<<

 • Wens verspreiden

  Ik ben heel blij! Ik mag namelijk dankzij >>yards<< mijn wens 15.000x verspreiden. Zij hebben 600 Boxie pakketten geleverd met elk 25 tekeningen, die ik mag weggeven. Zo te gek! 😀 Wil je ook gratis een pakket ontvangen?

  >>vraag wenspakket aan<<

 • Workshop Mondzorg Middenmeer

  Van Mondzorg Middenmeer kreeg ik een hele mooie aanvraag. Ze wilden bezegelen dat ze al zoveel jaren een heel mooi bedrijf hebben en dat ze daar ook echt bewust van zijn. Met dat bewustzijn zijn we ook met zijn allen van start gegaan. 

  >>lees meer<<

1 van 4

Samen de wereld een stukje mooier maken. Teken je met me mee?